Mijn naam is Evelyn Brouwer (1967), getrouwd en moeder van twee dochters.

Aan de Psychosynthese Academie (voorheen Centrum Psychosynthese Holland) in Amersfoort heb ik in 2011 de 5-jarige post HBO-opleiding tot Psychosynthese coach/counselor afgerond. Later heb ik mijn kennis verbreed en verdiept met de opleiding Psychosynthese therapeut en Mindfulnesstrainer. Voor beiden heb ik een diploma behaald.

Ook ik heb processen met vallen en opstaan doorlopen. Een flinke crisis een aantal jaren geleden heeft mij bewust gemaakt niet meer in oude rollenpatronen te gaan zitten. Hierdoor ben veel meer de dingen gaan doen die ik zelf leuk vind, in plaats van altijd maar hard te werken, veel lijstjes afwerken en altijd voor iedereen klaarstaan.

Het allerbelangrijkste bleek om telkens weer bewustwordingsmomenten in te bouwen. Bewustwording is de eerste stap naar verandering. Het doorzien van oude rollenpatronen en deze om te buigen helpen met het vinden van een betere innerlijke balans. De toegevoegde waarde van Mindfulness is de aandacht aan mildheid, liefde en compassie naar jezelf en naar de ander.

Vriendelijke, niet-oordelende aandacht is alles wat nodig is. Ik heb ontdekt dat dit meer ruimte en innerlijke rust geeft en dat ik meer mag zijn wie ik ben! 

Your life is your own. Don’t
waste it trying to be what
others expect you to be.
Don’t sacrifice your happiness to
make everybody happy. Don’t
give up your dreams to
build other people’s dreams.
Your life is your own.
BE WHO YOU ARE !

– unknown –