Tarieven Mindfulness en Zelfcompassie

Voorafgaand aan de training vindt een (telefonisch) intakegesprek plaats. In dit gesprek onderzoeken we samen wat Mindfulness, Zelfcompassie voor jou kan betekenen, of de training op dit moment in jouw leven past en of je gedurende de training tijd kunt vrijmaken om thuis te oefenen. Je kunt ook vrijblijvend een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek van 30 minuten aanvragen.

Mindfulness
Deelname aan de achtweekse training bedraagt:
* in een groep € 240,- per persoon
* together € 560,- voor 2 personen
* individueel € 320,-

Zelfcompassie (vervolgtraining)
Deelname aan de zesweekse training bedraagt:
* in een groep € 180,- per persoon
* together € 420,- voor 2 personen
* individueel € 240,-

(Examen) stress de baas voor pubers
Deelname aan de vijfweekse training bedraagt:
* in een groep € 150,- per persoon
* together € 350,- voor 2 personen
* individueel € 200,-

Alle tarieven zijn inclusief BTW. De trainingsessies in een groep duren gemiddeld 2 uur, together 1 1/2 uur en individueel 1 uur.
Alle trainingen zijn inclusief werkmateriaal als hand-outs en/of te downloaden geluidbestanden om thuis te oefenen. 

Werkgevers zijn steeds vaker bereid om Mindfulness training te vergoeden. Je kunt je werkgever vragen de kosten voor de training wil vergoeden. Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers namelijk verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben daar doorgaans ook budget voor. 


Tarieven Soul-searching

Voorafgaand aan de training vindt een persoonlijk, kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. In dit gesprek onderzoeken we of deze training passend voor je is. Indien er geen ervaring is met meditatie is het mogelijk om voorafgaand aan de training Mindfulness te volgen. 

Deelname aan de training Soul-searching bedraagt € 200,- (incl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief € 20 borg voor thuisgebruik van het boek van Megan Don. Deze borg ontvang je terug na inlevering van het boek mits normaal gebruikt en zonder schade. Wil je het boek niet lenen dan bedraagt de training € 180,- (incl. BTW) per persoon. Deze groepstraining (maximaal 5 deelnemers) omvat 6 bijeenkomsten van gemiddeld 2 uur en zal om de 3 weken bij mij thuis plaatsvinden.


Tarieven coaching en counseling

Voorafgaand aan het begeleidingstraject vindt de intakeprocedure plaats. Via het contactformulier kun je een intakeformulier aanvragen. Je ontvangt deze per email. Dit formulier kun je thuis rustig invullen en aan mij terug sturen of mailen. Na ontvangst neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Bij een coachingtraject gaan we tijdens dat gesprek dieper in op je biografie, je hulpvraag en de te bereiken doelen.

Kennismakingsgesprek van 45 minuten: gratis
Individuele gesprekken coaching en counseling: € 55,- inclusief BTW, gemiddeld een uur. 


Vergoedingen

Coaching, counseling en training worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Door de lage tarieven ben je vaak wel goedkoper uit omdat er geen aanspraak wordt gemaakt op je eigen risico. Soms zijn werkgevers bereid om geheel/gedeeltelijk de kosten van begeleiding bij te dragen.


Annuleringen

Annuleren is kosteloos tot 24 uur van tevoren. Na die tijd worden niet nagekomen afspraken in rekening gebracht.


Privacy

Als lid van de Vereniging Voor Mindfulness ben ik gehouden aan hun Erecode en de daarin opgenomen bepalingen met betrekking tot privacy.