Tarieven Mindfulness en Zelfcompassie

Voorafgaand aan de training vindt een kennismakingsgesprek plaats. Dit kan telefonisch of via beeldbellen. In dit gratis gesprek, van ongeveer 30 minuten, onderzoeken we samen wat Mindfulness of Zelfcompassie voor jou kan betekenen, of de training op dit moment in jouw leven past en of je gedurende de training tijd kunt vrijmaken om thuis te oefenen.

Mindfulness
Deelname aan de achtweekse training bedraagt:
* in een groep € 320,- per persoon
* together € 680,- voor 2 personen
* individueel € 360,-
* individueel inhaalsessie (1 les op maat) € 45,-

Zelfcompassie
Deelname aan de achtweekse training bedraagt:
* in een groep € 320,- per persoon
* together € 680,- voor 2 personen
* individueel € 360,-
* individueel inhaalsessie (1 les op maat) € 45,-

(Examen) stress de baas voor pubers
Deelname aan de vijfweekse training bedraagt:
* in een groep € 200,- per persoon
* together € 425,- voor 2 personen
* individueel € 225,-

Alle tarieven zijn inclusief BTW. De trainingsessies in een groep duren gemiddeld 2 uur, together en individueel 1 uur. De trainingen van Mindfulness en Zelfcompassie kunnen ook online via teams of zoom gevolgd worden. Alle trainingen zijn inclusief werkmateriaal als hand-outs en/of te downloaden geluidbestanden om thuis te oefenen. 

Werkgevers zijn steeds vaker bereid om Mindfulness training te vergoeden. Je kunt je werkgever vragen de kosten voor de training wil vergoeden. Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers namelijk verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben daar doorgaans ook budget voor. 


Tarieven Zelf-liefde

Deze training is in ontwikkeling. Indien er geen ervaring is met meditatie is het mogelijk om voorafgaand aan de training Mindfulness te volgen. 

We are stars wrapped in skin. The light you are seeking has always been within.

– Rumi –


Tarieven coaching en counseling

Voorafgaand aan het begeleidingstraject vindt de intakeprocedure plaats. Via het contactformulier kun je een intakeformulier aanvragen. Je ontvangt deze per email. Dit formulier kun je thuis rustig invullen en aan mij terug sturen of mailen. Na ontvangst neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Bij een coachingtraject gaan we tijdens dat gesprek dieper in op je biografie, je hulpvraag en de te bereiken doelen.

Kennismakingsgesprek van 45 minuten: gratis
Individuele gesprekken coaching en counseling: € 55,- inclusief BTW, gemiddeld een uur. 


Vergoedingen

Coaching, counseling en de trainingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Door de lage tarieven ben je vaak wel goedkoper uit omdat er geen aanspraak wordt gemaakt op je eigen risico. Soms zijn werkgevers bereid om geheel/gedeeltelijk de kosten van begeleiding bij te dragen.


Annuleringen

Annuleren is kosteloos tot 24 uur van tevoren. Na die tijd worden niet nagekomen afspraken in rekening gebracht.


Privacy

Als lid van de Vereniging Voor Mindfulness ben ik gehouden aan hun Erecode en de daarin opgenomen bepalingen met betrekking tot privacy.  Dit geldt voor de trainingen Mindfulness en Zelfcompassie.